Diensten

Just Jackie is meer dan alleen maar verkoopstyling en biedt haar diensten aan, aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze website laat u zien hoe veelzijdig wij zijn op het gebied van vastgoedmarketing- en presentatie. Deze website is er voor iedereen die vastgoed ziet als wat het daadwerkelijk is….

“Uw kostbaarste aanwinst”

Ons doel is om u te voorzien van relevantie informatie en tips die u nodig heeft om uw woning optimaal te presenteren:

“Zet potentie om in resultaat”

Alhoewel de presentatie van een te koop/te huur staande woning niet vaak genoeg benadrukt kan worden, is het nog vele malen belangrijker dat er wordt gekeken naar het hele marketing aspect. Het begint eigenlijk al bij het kiezen van de juiste makelaar of de verkoop of verhuur zal slagen. Er zijn zoveel prachtige huizen die niet worden verkocht door een gebrek aan goede marketing.

In sommige gevallen is een andere marketingstrategie het overwegen waard en Just Jackie kan u hierin adviseren. Huiseigenaren die advies inwinnen van Just Jackie nog voordat ze de woningmarkt op gaan hebben een groot voordeel ten opzichte van andere huiseigenaren in hun omgeving.

Ook al is uw woning nog niet verkocht, kunnen wij een inschatting maken van de huidige situatie en u een helder advies geven omtrent uw woning en de bijbehorende marketing, met oplossingen om u in de juiste richting van een geslaagde verkoop te wijzen!

Just Jackie is (Vast) Goed in Stijl!