Meubelverhuur

Leegstaande woningen verkopen moeilijker. Door een gebrek aan karakter en perspectief, is het voor potentiële kopers immers moeilijk om de afmetingen en de mogelijkheden van de ruimtes in te schatten.

Just Jackie is gespecialiseerd in het creëren van een warme woonomgeving in leeg vastgoed. Of de verhuurder nu de beste verhuurprijs wil ontvangen, of de ontwikkelaar die het vanuit het marketingaspect belangrijk vindt dat de woning gestyled is.

De inboedel varieert van loungebanken tot eettafels, van volledige slaapkamers tot sidetables en alles ertussen. Wij hebben zelfs vloerkleden, kunst, lampen, kunstplanten en kussens om een volwaardig aangeklede woning te creëren die de kijker zal verrassen.

We kijken welke inboedel het beste bij de leegstaande woning past, alsmede bij de juiste doelgroep passen. De meubels worden al verhuurd vanaf één maand. De meubels worden netjes voor de deur aangeleverd en volledig geïnstalleerd.

Het CUBIQZ inrichtingsconcept bestaat uit modules van karton, voorzien van een cover met fotoprint. Hiermee tovert u een lege ruimte in een handomdraai om tot een realistische keuken, badkamer, woon- of slaapkamer. Geen hoge kosten en geen permanente montage.

Wij verzorgen een nette en neutrale inrichting welke een groter publiek zal aanspreken. Meubelhuur van Just Jackie is een goede investering in uw leegstaand vastgoed!

Net als bestaand ongemeubileerd vastgoed, zijn nieuwbouwwoningen moeilijker te verkopen. Door een gebrek aan karakter en perspectief, is het voor potentiële kopers immers moeilijk om de afmetingen en de mogelijkheden van de ruimtes in te schatten. Vaak is de nieuwbouwwoning van hun keuze misschien niet eens af, waardoor het voor hen heel erg moeilijk is van een plattegrond af te kopen.

Afhankelijk van het soort nieuwbouw en de bijhorende doelgroep, zal Just Jackie in overleg met de opdrachtgever het minst courante pand inrichten als modelwoning.

De woning zal worden ingericht met meubels op basis van verhuur, waarbij rekening wordt gehouden met zicht-, licht- en looplijnen voor het beoogde ruimtelijk effect. Wanden en vloeren worden tijdloos en zo neutraal mogelijk gepresenteerd.

Tevens kan Just Jackie aanwezig zijn tijdens bezichtigingen en/of open dagen voor het adviseren en begeleiden.