De vastgoedmarkt blijft constant in ontwikkeling en blijft in beweging. Ook deze markt gaat niet aan de trend social media voorbij en kan er niet meer omheen.
Social networks zoals Twitter en Facebook zijn relatief makkelijke en gratis marketingtools welke u kunt inzetten om op een laagdrempelige manier contact te maken met o.a. potentiële klanten.

Ik zal u enkele redenen geven waarom social media voor u, als vastgoedspecialist, een “must” is:

1) U bent de expert en dat mag iedereen weten!
U kunt social media gebruiken als een platform om anderen te informeren over vastgoed. Dit is de ideale manier om informatie te delen en te laten zien dat u expert bent op een bepaald gebied. U kunt bijv. links plaatsen naar uw website, uw woningaanbod, maar nog veel beter, u kunt startende kopers tips geven over het aankopen van hun eerste woning, uw ervaringen als makelaar delen, marktinformatie analyseren, verkopers advies geven hoe u hun kunt bijstaan in de verkoop van hun woning.

2) Maak contact met uw klanten
Nodig uw klanten uit om u te volgen op twitter en volg uw klanten dan ook terug. U kunt via Twitter ideeën met hen uitwisselen, contact onderhouden, uitnodigingen versturen voor een “Open Huis”, nieuwe aanmeldingen binnen uw woningaanbod doorsturen.

3) Onderhoud contact met uw collega’s binnen het vastgoed
Connect met vastgoedspecialisten, makelaars, hypotheekadviseurs, notarissen etc. om uw netwerk te vergroten. Blijf op de hoogte van wat er speelt binnen uw vakgebied, of stel vragen aan uw netwerk, schakel uw netwerk in bij bijv. een mooie gezamenlijke opdracht.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek. Of volg ons op Twitter: just__jackie
Ook als u geen vastgoedspecialist bent, kunt u de cursus volgen. Wij passen de cursus voor u aan!