Verkoopstyling


Er vind een afspraak plaats van ca. een uur, waarbij ik samen met u door de woning loop en u direct toepasbare tips en trucs geeft om uw woning beter te presenteren en verkoopklaar te maken. Het is verstandig dat u pen en papier bij de hand houdt!


In het rapport wordt per woningvertrek opgenomen hoe u deze optimaal kunt presenteren. Met deze adviezen kunt u zelf aan de slag of u kunt er voor kiezen deze uit te laten voeren door Just Jackie. Just Jackie kijkt met een ervaren en objectieve blik naar uw woning. U ontvangt in het rapport tips&trucs hoe u de woning kunt aanpassen om er voor te zorgen dat een kijker zich thuis voelt in uw woning, ruimte en licht ervaart en de diverse mogelijkheden van uw woning ziet. Het verkoopklaarrapport is een goede basis om de woningverkoop mee te starten, maar u kunt nog veel meer doen om er voor te zorgen dat uw woning opvalt tussen al het woningaanbod.


Een deskundige in huis halen, die u op zaken wijst die een bezichtiging beïnvloeden, is zeker een goede beslissing.

Met verkoopstyling worden te koop staande huizen dusdanig professioneel gerestyled dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs. Particuliere huizenverkopers zijn vaak ‘emotioneel’ betrokken bij de inrichting van hun huis. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 75% van de potentiële kopers niet door de huidige inrichting heen kan kijken en daardoor afhaakt. Dit heeft tot gevolg dat koopwoningen onnodig langer te koop staan!

Wij zorgen ervoor dat de woningen worden gedepersonaliseerd/geneutraliseerd en voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk worden gemaakt. Wij doen dit door letterlijk de handen uit de mouwen te steken en een huis in een paar uur tijd presentatieklaar te maken ofwel te restylen. Het ‘restylen’ van een huis heeft dus niets te maken met woontrends of met binnenhuisarchitectuur, maar puur met het herstructureren van de inrichting van een huis.

Tijdens het (geheel kostenloze) intakegesprek, kijken wij niet alleen met een objectieve blik naar de woning; wij zien in één oogopslag wat de karakteristieke en positieve aspecten van de woning zijn.