Femkeido Home Sale

(Vast) Goed in stijl

Femkeido Interior Shop bestaat al weer een jaar! Femke Dekker startte Femkeido als een experiment. En dit bleek een succes. Een winkel in Delft, een online shop en nu dus een Home Sale. Op zondag 30 maart, zette Femke de deur van haar eigen huis in Leiden open. En de timing kon niet beter, want de zon straalde. Dus niet alleen de voordeur ging open, maar ook de openslaande deuren aan de achterzijde, die een mooi kijkje gaven op het binnenwater. En de nieuwsgierigen stroomden binnen.

Continue reading

My Christmas Chalkboard

(Vast) Goed in stijl

Ook bij ons thuis is de kerstsfeer losgebroken. Ik vind deze tijd van het jaar heerlijk. Het geeft me zo’n ouderwets gevoel alsof ik binnenkort jarig ben. Er hangt een bepaalde energie in de lucht en ik word helemaal blij van alle kerstliedjes op de radio. Zodra de Sint ons land heeft verlaten, trek ik de dozen met kerstspullen tevoorschijn.
Beneden in onze hal, hebben wij een stoppenkast, waarvan we de deur hebben geverfd met schoolbordverf. Hier worden vaak berichtjes achter gelaten door vrienden en familie die komen of gaan. Maar, deze kerst wilde ik er wat speciaals van maken.

Continue reading

Flavourites Live 2013

(Vast) Goed in stijl

Just Jackie, Flavourites, report

Afgelopen vrijdag bracht ik een bezoek aan Flavourites Live in De Overkant in Amsterdam-Noord. Wat is dat een feestje zeg! Flavourites is een verzamelplatform voor de meest leuke en bijzondere webshops. Je moet dan denken aan kleding, sieraden, schoenen, woonaccessoires, feestastikelen, echt van alles. Meer dan 160 webshops, dan kom je toch ogen te kort? En dat al voor het vijfde jaar. Dit jaar nog eens extra bijzonder om dat de Flavourites Store werd gelanceerd. Flavourites selecteert de meest bijzondere producten uit de verzameling webshops die op Flavourites staan, een verzameling op een overzichtelijke website, waar je al dat moois direct kan bestellen.

Bij binnenkomst word je ondergedompeld in een sprankelende en energieke sfeer. Iedere webshopeigenaar is zo trots op haar producten en dat straalt ze uit. Vol enthousiasme word je aangesproken en geduldig te woord gestaan. Maar, er is meer, naast de webshops zijn er ook creatieve workshop te volgen, zijn er lekkere hapjes en drankjes, een heuse barista met geurige koffie en een hilarische Photobooth (ja, een ouderwets fotohokje).

Continue reading

Mijn kastje – Dare to Dream

(Vast) Goed in stijl

Woensdag 23 oktober werden de winnaars van de Piet Hein Eek en Histor uitdaging bekend gemaakt. Wat was ik blij verrast dat ik een e-mail ontving maar daarin het nieuws dat mijn ontwerp was opgevallen en dat ik op zaterdag 9 november mijn kastje in de werkplaats van Piet Hein Eek mocht gaan verven. Wat keek ik daar naar uit! Al gauw werd ook het programma van die dag bekend gemaakt. Het verven was nog maar het topje van de ijsberg. Er zou een presentatie worden gegeven door Fabienne Bruynincx over de Trendkleuren in 2014, Marie-Gon Vos zou vertellen over ‘Kleuren in Huis’ en….Piet Hein Eek zou je persoonlijk rondleiden door zijn werkplaats. Je begrijpt, ik kon niet wachten.

Continue reading

Stormy Weather

(Vast) Goed in stijl

Wat een stormachtig weer vandaag. De bladeren en takken vliegen je om de oren. Echt herfst! Ik vind deze dagen heerlijk. Een frisse neus, lekker wandelen, met je voeten door de gevallen bladerenmassa slenteren. Weet je nog, toen je klein was, enthousiast met je laarsjes de bladeren omhoog schoppen? Op zoek gaan naar kastanjes.

Continue reading

Een kastje – Piet Hein Eek

(Vast) Goed in stijl Color Inspiration

Als je de woonbeurs dit jaar hebt bezocht, dan heb je de kastjes misschien wel al gespot. Piet Hein Eek, de bekende Nederlandse meubelontwerper (onder andere bekend van de sloophouten meubels) heeft speciaal voor de nieuwe Perfect Finish lakken van Histor een kastje ontworpen. In samenwerking met 101 woonideeën is er een wedstrijd uitgeschreven waarbij je dit unieke kastje kon winnen. Hiervoor diende je het ontwerp van het kastje naar eigen inzicht verder af te maken. Ruim 2.000 inzendingen zijn er inmiddels ontvangen. En ook ik heb een gooi gedaan.

Continue reading

A day of inspiration @ ETC Expo

(Vast) Goed in stijl Inspiration

Afgelopen maandag bracht ik een bezoek aan het ETC Expo in Culemborg. ETC Expo geeft interieurmerken uit het hoger segment de gelegenheid zich te presenteren. Ik heb een middag rondgezworven tussen werkelijk prachtige stoffen, behang, woondecoratie en interieuraccessoires. Hierbij kreeg ik tevens de gelegenheid om enkele sfeerfoto’s te schieten.

Continue reading

10 tips voor een succesvol Open Huis

(Vast) Goed in stijl Tips

Wat ik vaak hoor, is hoeveel tijd het kost om een te koop staande woning er iedere dag netjes en opgeruimd uit te laten zien. Iedereen heeft het druk met werk en/of gezin, sporten en een gezellig sociaal leven. Om je woning dan ook nog eens klaar te hebben om iedere dag mogelijke kopers te ontvangen, lijkt dan een onmogelijk taak. Wat als er tips zijn die tijd besparen en er voor zorgen dat je ’s ochtends ontspannen het huis kan verlaten? Volg deze 10 tips om je huis te laten stralen (binnen en buiten) en maak van die kijker een koper!

Continue reading